Afslankprogramma 8 kilo 13 weken.

€ 198,-

Wil je een stok achter de deur om jouw doelen ten aanzien van een gezonde leefstijl te kunnen behalen? Wil je 8 kilo afvallen (meer of minder kan natuurlijk ook) en ben je bereid hier 13 weken lang hard voor te werken? Afvallen gaat immers niet vanzelf en vraagt een scherpe blik naar jezelf, je voeding-inname en het aantal sportmomenten per week. Wanneer je een gezonde leefstijl wil nastreven, is het belangrijk dat je de juiste stappen zet in de goede richting. De instructeurs bij Health Club Almere-Hout kunnen je hier goed bij helpen tijdens het 13-weeks afvalprogramma: 10 kilo 13 weken. Dit programma is ook uitermate geschikt voor mensen die te maken hebben met een medische achtergrond, bijvoorbeeld hart-en vaatziekten, rug/knie en/of schouderklachten. De medewerkers bij Health Club Almere-Hout zijn medisch opgeleid.

Hoe ga je te werk?

Geef je nu op via het onderstaande aanmeldformulier en wees verzekerd van een plek!

Je maakt via het aanmeldformulier meteen een afspraak met jouw coach om kennis te maken tijdens een intake-gesprek. Je bepaalt zelf wanneer je wil beginnen en je weet dus meteen wanneer je aan de beurt bent. Let op! Er zijn geen wachttijden, dus je kan snel starten. Tijdens het intake-gesprek stel je je persoonlijke doelen op en wordt je ook gemeten en gewogen d.m.v. de Inbody-scan. Een zeer geavanceerd en uitgebreid meetinstrument wat tevens gebruikt wordt in ziekenhuizen en diëtisten. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen in de Inbody-app, zodat je te allen tijde toegang hebt tot jouw resultaten.

Aan de hand van een persoonlijk voedingsschema én trainingsschema , afgesteld op jouw persoonlijke situatie en behoeften ga je op een eenvoudige wijze aan de slag met je nieuwe leefstijl. Iedere twee weken heb je persoonlijk contact met je coach, op een wijze die jou het beste uitkomt: per app, Zoom, of in een persoonlijk gesprek. In totaal wordt je 4x gewogen en gemeten.


Het intake-gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Afslankprogramma 10 kilo 13 weken € 198,-