GOFIT-2022

Herken je jezelf in het willen nemen van nieuwe voornemens op het gebied van beginnen met sporten, minder eten, een andere leefstijl aan willen nemen, een mindset en nog meer van dat soort gedachten?
Heb je daar hulp bij nodig en wil je het nu echt eens een keer volhouden, langer dan bijvoorbeeld drie weken?

Dan is het nieuwe fitnessprogramma GOFIT-2022 misschien wel iets voor jou! Samen met een personal trainer werk je aan je goede voornemens en kijk je wat echt haalbaar is. Heb je blessures of een medische indicatie op het gebied van schouder-rug- nek of knieklachten? Geen probleem! De personal trainers bij Health Club Almere-Hout zijn ook medisch opgeleid en kunnen dus meer dan alleen een fitnessschema schrijven.

Hoe gaan we te werk?

We starten eerst met een vrijblijvend intake-gesprek van ongeveer 60 minuten. Tijdens het intake-gesprek bepalen samen jouw doelstellingen. Geen één lijf is hetzelfde, dus geen trainingsschema is ook hetzelfde. Om er dus achter te komen wat het beste bij je lijf en leefsituatie past, nemen we daar eerst uitgebreid de tijd voor.

Stel dat je na het gesprek aan de slag wil, dan kijken we nu samen op welke dagen en tijden jij het beste kan trainen. Je komt namelijk 2x per week op een vast tijdstip of afwisselend i.v.m. werk. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor.

Trainen

Tijdens het GOFIT-2022 programma zijn er verschillende soorten trainingen mogelijk om jouw doelstellingen te behalen. Er kan getraind worden met een hartslagmeter, maar ook gewerkt worden aan spierconditie d.m.v. een goed uitgebalanceerd trainingsschema, waarbij het niveau van 0 naar steeds hoger gaat. Het is altijd erg motiverend om te zien hoe iemand vervolgens vooruit gaat.

 

Ook bieden we H.I.T.-trainingen aan. Dat zijn High Intensity Trainingen, waarbij de hartslag tijdens de training uitkomt tussen 80-100% van je maximale hartslag. Dit kan alleen wanneer je echt fit bent en een soepel lijf hebt.

De meeste fitnessprogramma’s zijn samengesteld uit een deel cardio en een deel krachttraining. Uiteraard op maat met als doel jou fit en gezond te krijgen. Gewichtsvermindering is dan vaak een bijkomend voordeel.

Voeding

Het GOFIT-2022 programma zorgt er ook voor dat er gekeken wordt naar jouw voedingspatroon. Het aantal calorieën op een dag bepaalt wat jouw B.M.I. is. Een gezond B.M.I. ligt tussen de 20- 25. Hoe is dat bij jou?

Wanneer je een B.M.I. hebt van 30 of meer spreek je al van obesitas, een gevaar voor de gezondheid als het gaat om diabetes, hart-en vaatziekten, maar ook pijnlijke gewrichten, waardoor het plezier in bewegen en het ondernemen van dingen je kan belemmeren.

Door middel van een handige voedingsapp begeleiden wij jou op het gebied van de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Ook gezonde tussendoortjes en het aanleren van voedingsgewoonten horen hierbij. De app biedt meer dan 1000 gezonde recepten. Er zit dus vast wel iets lekkers voor je bij!

In de app worden je vorderingen bijgehouden wat betreft je gewicht, vetpercentage, vetmassa en spiermassa. Zo kunnen we tijdens iedere evaluatie goed bekijken of je vooruit of achteruit gaat. Dat laatste hopen we natuurlijk te voorkomen!

Wat zit er nog meer in het GOFIT-2022programma inbegrepen?

  • Intake-gesprek
  • 2x per week personal training gedurende 6 weken
  • Handige voedinsgapp
  • Voedingsschema
  • Wegen/meten 3x
  • Persoonlijk beweegprogramma
  • Bloeddrukmeting
  • Cholesterolmeting
  • Fittest
  • De trainingen worden in een professionele studio aan huis gegeven.

Wil je meer weten of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Vul dan onderstaand formulier aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Fout: Contact formulier niet gevonden.