Kom nu naar de scandagen op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni. Boek online op deze pagina.

Door een zeer accurate bodyscan geeft het de trainers inzicht in jouw vet-spieranalyse. Dit geeft ons een helder inzicht in de huidige gezondheidsstatus van klanten. Aan de hand van de test kunnen wij gerichter een persoonlijk voedings- en trainingsplan opstellen dat er mede voor gaat zorgen dat de gewenste doelen worden behaald.

INBODY-SCAN

Wil jij weten hoé fit je werkelijk bent? Wil je weten hoe jouw lichaamssamenstelling is opgebouwd? En wil je weten wat je kan verbeteren om een gezond lichaam te krijgen en te behouden? Laat met de Inbody-scan bij Health Club Almere-Hout een analyse van de conditie van je lichaam maken, zodat je precies weet hoe je ervoor staat.

Hoe werkt de InBody?
De InBody maakt een Bio-elektrische impedantie analyse. Dit houdt het volgende in: de InBody is gebaseerd op het feit dat water elektriciteit geleidt en dat massa een weerstand heeft. Deze weerstand wordt impedantie genoemd. Zo stuurt de Inbody elektriciteit door het lichaam. Wat overigens volledig pijnvrij is. Omdat bot, spiermassa, vetmassa en water verschillende impedantie heeft, maakt de Inbody gebruik van verschillende stroomsterktes (Hz). Elke structuur geeft op deze frequentie zijn eigen impedantie weer en kan de Inbody met zes verschillende frequenties een zeer nauwkeurige analyse maken.

Op jouw lijf geschreven programma!

 

SCANDAGEN OP ZATERDAG 18 EN ZONDAG 19 JUNI

Aan de hand van de analyse kunnen we een uitspraak doen over de fitheid van je lichaam. De analyse verteld iets over je ideale gewicht en wat de wenselijke spiermassa mag zijn en hoeveel lichaamsvet acceptabel is. Ook geeft hij weer hoeveel visceraal vet je op je organen hebt. Als je vochthuishouding uit balans is kan dit wijzen op een ontsteking of het vasthouden van vocht. Op basis van deze meetgegevens kunnen wij jou helpen met een persoonlijk programma.

Om verder het lichaam zo nauwkeurig mogelijk te meten ziet de Inbody het lichaam als vijf verschillende cilinders, armen, benen en romp worden apart gemeten. Dit ten opzichte van andere impedantie weegschalen die het lichaam als 1 cilinder zien. Daarnaast heeft de Inbody 8 electrode meetpunten.

Voordelen op een rijtje:

⦁ Binnen één minuut resultaat
⦁ Zeer accurate meting lichaamssamenstelling.
⦁ Registratie in een app.
⦁ Persoonlijke ID en geheugen

Inbody Healthcheck + advies € 79,-

AANBIEDING TIJDENS DE SCANDAGEN  €15,- P.P. INCLUSIEF EEN INFORMATIEF GESPREK OVER JOUW PERSOONLIJKE SCAN.